手绘封城的日子:连载4

绘画及文字| 许海刚

2020年2月6日

两张作品义卖,善款全捐,为抗疫尽微薄之力。

2020年2月7日

河南嵩县300多村民到地里用手硬拨了三天,捐了10万斤大葱。

2020年2月9日

方言不通咋办?齐鲁医院编了本方言实用手册:"拐子——哥哥","胯子——腿","灵醒——好看"……

2020年2月10日

空中课堂第一天。2月10日起,我市中小学空中课堂正式实施在线教学,总体反馈良好,真正实现了停课不停学。

2020年2月11日

住宅小区开始实行封闭管理。

2020年2月12日

方舱舞。

2020年2月15日

现在小区门口保安所问的都是哲学问题:你是谁?你从哪里来?你要到哪里去?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s